Som psykolog eller nyuddannet psykolog i Aalborg og Jylland vil du støde ind i arbejdsopgaver, som udfordrer dig både fagligt, etisk og menneskeligt. Overgangen fra psykolog til autoriseret psykolog kan på flere måder betragtes som en udviklingsproces, hvor du får hjælp til at reflektere det, der udfordrer dig som menneske og psykolog. Overgangen kan til tider være bøvlet. Den handler især om at finde etisk og værdimæssigt fodfæste i de oftest modsatrettede ideer, normer og forventninger, der er knyttet til psykologarbejdet.

Supervision for psykologer i Aalborg og Jylland mod autorisation handler derfor ikke kun om at hjælpe dig til autorisation, men også om at støtte dig i overvejelserne om, hvilken slags psykolog, du gerne vil være. 

Få Milo som supervisor

Til forskel fra andre typer af supervision, består supervision af psykologer på vej mod autorisation af et møde mellem fagfæller, som har praksis og passionen for psykologien tilfælles. Hos os kommer du til at tale med Milo Leig Andersen, som løbende og med rund hånd gerne deler ud af sin viden og erfaring som psykolog i Aalborg.

Det gør han, fordi han tror på, at du som psykolog på vej mod autorisation også har brug for at blive inspireret til andre perspektiver og måder at gribe opgaver an på. Igennem Milos videns- og især praksisorienterede blik bestræber han sig på at hjælpe dig med at finde fodfæste i de komplekse opgaver, du som psykolog i Aalborg eller andre steder i Jylland varetager.

Milo skelner mellem tre former for supervision og tilbyder supervision på: 1) aktuelle sager, 2) organisatoriske rammer og vilkår i arbejdet samt 3) rollen som psykolog og menneske. Det er naturligvis dig, der bestemmer, hvad du ønsker supervision på. Se eventuelt mere under afsnittet Supervision i praksis.

Baggrund

Milo har et narrativt/systemisk ståsted og hjælper både organisationspsykologer og terapeuter på vej mod autorisation. Han trækker på sine mere end 18 års erfaring som terapeut og erhvervspsykolog i Aalborg og ikke mindst på sin brede erfaring som konsulent, underviser, supervisor og ekstern lektor hos Aalborg Universitet. Milo tager gladeligt imod alle psykologer i Aalborg og det jyske, der er på vej mod autorisation.

Vil du høre mere? Så kontakt Milo på 31323437.