Narrativ terapi

Når vi står overfor vanskelige perioder i livet, kan problemer, bekymringer eller dilemmaer have tendens til at vokse sig store og skygge for udsynet til det liv, vi holder af. Vi får sværere ved at få øje på vores håb og drømme, sværere ved at se det glædelige i de relationer, vi har til andre, og ikke mindst til os selv. 

Vi har gennem flere år udbudt narrativ terapi i Aalborg, og vi har erfaret, at du kan have brug terapi, når du over en længere periode har følt dig nedtrykt, stresset, ængstelig eller i krise. Vi har også erfaret, at du kan have brug for narrativ terapi i forbindelse med skelsættende begivenheder i dit liv såsom skilsmisse, dødsfald, sygdom, arbejdsløshed eller lignende.

Narrativ terapi i praksis

Via narrativ terapi i Aalborg ser vi mennesker søge hjælp, når de føler sig ramte, fortvivlede, fremmede, fastlåste eller ligefrem ensomme i tilværelsen. Vi hjælper derfor mennesker med at rejse sig, opnå overblik, se muligheder og genfinde kontakten til sig selv og dem, de holder af.

Problemer opstår, når dét, du finder betydningsfuldt, ikke har den plads i tilværelsen, som du regnede med. Du kan respondere med angst, nedtrykthed eller stress, og når det sker, kan du have brug for narrativ terapi i Aalborg for at holde fast i den tilværelse, du foretrækker.

Problemet med problemer er, at de med tiden kan tage magten over dig og blive styrende for, hvad du kan tænke og gøre. Mange får eksempelvis nedsættende og kritiske tanker om sig selv, hvis problemerne har fyldt for meget og for længe. Det er blandt andet det, som den narrative terapi i Aalborg, som vi tilbyder, har et særligt blik for at hjælpe med.

Når du går i narrativ terapi i Aalborg, kan vi derfor hjælpe dig med at tage magten over problemet, så du kan genfinde styringen over dit liv. Gennem samtaler med os får du overblik over, hvad der er sket, siden de problemer, du oplever, er blevet til temaer i dit liv. Du får især blik for det, du som menneske står for, som gør, at du ikke kan acceptere, at lade problemerne fylde. Kort sagt hjælper vi dig med at undersøge, hvilke andre mulige måder, du foretrækker at leve og mærke dig selv på, end dem som problemet tilbyder.

Narrativ terapi i Aalborg – Hvem kan vi hjælpe?

Søger du narrativ terapi i Aalborg hos os, kommer du til at tale med en af vores uddannede terapeuter. Det kan både være Frederikke, Louise, Milo eller Marlene.

Som narrative terapeuter i Aalborg kan vi med vores viden og erfaring hjælpe dig, når du oplever livet så udfordrende eller problematisk, at du har brug for hjælp til at håndtere det, du står i. Det kan både være problemstillinger, som for nyligt er opstået, eller som har fulgt dig over tid – måske endda livet igennem.

I narrativ terapi hos os i Aalborg kan du særligt få hjælp til narrativ traumebehandling, stress, angst, depression og til at komme godt igennem de uundgåelige livskriser og skelsættende begivenheder, som indimellem overvælder os på måder, der føles uoverskuelige. 

Vil du høre mere om narrativ terapi? Så kontakt os på 31323437.