Mødestedet

I hjertet af bydelen Gug med blot 4 kilometer fra Aalborg Centrum har vi skabt samtale- og konsulenthus Mødestedet. Hvad der engang var et gammelt snedkerværksted, danner nu rammerne for vores faglige kollektiv og daglige praksis indenfor supervision, narrativ terapi, organisationsudvikling, konflikthåndtering, kurser for arbejdspladser og faglige arrangementer.

Historien om Mødestedet i Gug

For især Milo har det altid været en stor drøm at have sit eget samtale- og konsulenthus, men at det skulle være en landsdækkende pandemi, der ville føre ham tættere på drømmen, havde ingen af os regnet med. Under landets corona-nedlukning gik det nemlig for alvor op for os som lille virksomhed, hvor afhængige vi var af hinanden – og ikke mindst hvor meget vi savnede den store glæde, vi normalvis oplevede ved at tage del i fællesskaber.

Derfor var der heller ikke langt fra tanke til handling for Milo og Marlene tilbage i marts 2021, da den rette salgsopstilling på et hus med dertilhørende 250 kvadratmeters tilbygning dukkede op. Pludselig var stedet, hvor drømmen kunne slå sine første rødder, nemlig en realitet. Og så endda på en adresse tæt placeret ved naturskønne Østerådalen, som samtidig gav mulighed for at have privatsfæren helt tæt på.

Siden dengang har Nordjysk Center for Supervision, men i høj grad også det gamle snedkerværksted, gennemgået en omhyggelig forvandling. Adressen er blevet vores og huser i dag samtale- og konsulenthus Mødestedet i Gug.

Drømmen om et fagligt kollektiv

Samtale- og konsulenthus Mødestedet i Gug består af et fagligt kollektiv med kompetente profiler, der alle har en fælles passion for at hjælpe mennesker på vej. Grundideen med stedet er, at vi lader hinanden fordybe sig uforstyrret og giver mulighed for, at man kan drage omsorg for sig selv. Vi er et sted, hvor eftertænksomhed og refleksion er i højsædet, og hvor tid er vigtig for at bringe indholdet i fokus. Et sted, hvor de problemstillinger, der fylder professionelt såvel som privat, får nyt liv gennem fælles sparring og refleksion.

Tilsammen har vi skabt et udviklende og trygt miljø med ligesindede fagfæller, som vi er enormt stolte af. Hos Mødestedet i Gug har vi i alt kompetencer inden for supervision, organisationsudvikling, konflikthåndtering, terapi, traumebehandling, undervisning, parterapi, ledelsesudvikling, arbejdsmiljø og yoga.

Er du interesseret i at blive en del af det faglige kollektiv på Mødestedet, så kontakt os på: 50541440.

Vi er en del af Mødestedet i Gug