Kursuslokale til leje i Aalborg

Mangler du eller din arbejdsplads et sted at afholde møder, kurser, workshops eller andet i rolige omgivelser? Så kan vores lyse og rummelige kursuslokale til leje i Aalborg måske være noget for dig.

Af kursuslokalet til leje i Aalborg kan du forvente at møde en uformel og fri stemning, hvilket betyder, at der er rum og plads til at sætte alternative tanker og ideer i spil. Indret lokalet, som du vil, og nyd dit møde i frie og inspirerende rammer.

Information

Mødestedet er udført i en æstetisk og smagfuld stil med spor fra stedets fortidige historie som tømrer- og snedkerværksted. Charmen ved den rå værkstedsstil er båret ind i små som store detaljer, hvilket også kommer til udtryk i kursuslokalet til leje i Aalborg.

I lokalet er der plads til i alt 24 personer, og der medfølger 10 kvadratiske egetræsborde, som kan opstilles efter ønske. Derudover er der en projekter og whiteboard tavle i kursuslokalet til leje i Aalborg, som både muliggør at vise præsentationer og visualiseringer.

Ved leje af kursuslokalet i Aalborg stiller vi kaffe og te til rådighed, som kan tilgås i det medfølgende tekøkken, og parkering er mulig på Landlystvej. Til arrangementer eller møder, hvor en mere uformel og hyggelig stemning er ønsket, kan vores mindre sofahjørne også tages i brug.

Ønsker du at høre mere om vores kursuslokale til leje i Aalborg? Så foreslår vi, at vi holder et uforpligtende møde, hvor du kan fortælle os om dine ønsker og behov, både i forhold til bordopstilling og forplejning. Ønsker du eller din arbejdsplads at bestille mad udefra, kan vi varmt anbefale MUMS deli, som ligger 200 meter fra kursuslokalet til leje i Aalborg.

Download digital folder med priser og yderligere info her.

Vil du høre mere om mulighederne for at leje vores kursuslokale?
Så kontakt Frederikke på tlf. 61665308 eller e-mail frederikke@ncfs.dk.