Når en arbejdsplads tager ansvar og uddanner sine medarbejdere i supervision

Der er fart på i vores arbejdsliv. Det betyder også, at dagene på mange arbejdspladser ligner hinanden. Vi gør det, som vi plejer, og deler i få tilfælde de udfordringer med vores kollegaer, som går os på.
 
Resultatet er, at der ingen udvikling sker. Vi mister nysgerrigheden på vores egen praksis og udvisker fornemmelsen af at være en del af et større fællesskab.
 
Forråelse og stress kan være nogle af de alvorlige konsekvenser, som viser sig, hvis vi ikke gør noget ved problematikken.
 
Præcis derfor går vi også ydmygt til opgaven, når Aalborg Universitetshospital henvender sig til os med ønsket om at uddanne en håndfuld af deres medarbejdere i kollegial supervision. Supervision genetablerer nemlig både det faglige og etiske overblik samtidig med, at det giver redskaber til internt at facilitere spændende og refleksive dialoger på nye måder.
 
Over to dage har vi, Milo og Frederikke, undervist den skønne gruppe på billedet her i STAFET-modellen. En model, som nu både gør ergoterapeuter, fysioterapeuter og en sygeplejerske i stand til at facilitere den yderst relevante dialog.
 
Det sætter vi stor pris på.
 
Tusind tak for besøget til Anders, Jeanette, Kenneth, Mikael, Amina, Lone, Jannie, Stine og Lene 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *