Stå stærkt – når du tager ordet! Et kursus med besøg af impro-skuespiller Rasmus Søndergaard 

Du kender det helt sikkert… Dine håndflader er fugtige, du har ondt i maven, pulsen stiger og lige om lidt skal du til at formidle dit budskab overfor en større forsamling. Du tager et par dybe indåndinger inden, du går i gang og krydser fingre for, at alt kommer til at gå godt.  

At stå stærkt i sådanne situationer er ikke en selvfølge. For der er meget på spil. Du skal både huske dit oplæg, men også helst inddrage dit publikum, fange deres interesse og give dem lyst til at stille nysgerrige spørgsmål, når du er færdig.  

Særligt for direktører, chefer og konsulenter indgår scenarierne ofte i hverdagen, når de skal stå i spidsen for organisationens strategi og beslutninger.  

Derfor var Marlene i sidste uge gået sammen med Helene for at afholde 3-dages-kurset “Stå stærkt – når du tager ordet”. Præsentationsteknikker, etiske overvejelser og dilemmaer var på programmet, og som prikken over i’et havde vi inviteret Rasmus Søndergaard.  

Som skuespiller og medlem af impro-gruppen SpecialKlassen, lærte han deltagerne, hvilke små ting, det er, der gør forskellen, når du tager ordet. For hvad gør du eksempelvis, når tingene ikke går som planlagt? 

Du: 

  • Finder den energi i rummet, som er værd at forfølge. Herfra siger du “ja, og…” 
  • Får dit publikum til at se godt ud. Blandt andet ved at lægge små pauser ind til refleksion. 
  • Er til stede i nuet, så du er modtagelig overfor impulserne iblandt dit publikum. 
  • Lader være med at være original. 
  • Ser frygten i øjnene ved at italesætte elefanten i rummet.  

Om en uge mødes vi alle igen, hvor deltagerne skal præsentere et pitch overfor hinanden.  

Det glæder vi os til 🙂 

Tusind tak til Rasmus for at kigge forbi.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *