Kursus: Stå stærkt – når du tager ordet!

  • Lær hvordan du formidler effektivt, overbevisende og med etikken i orden, når du skal tale foran andre.
  • Lær at stå stærkt med dig selv, når du skal præstere kommunikativt
  • Lær at arbejde bevidst med dit kropslige og æstetiske udtryk – og lær at håndtere uventede situationer
 

Bliv en stærk kommunikatør

Dette kursus henvender sig til dig, der gerne vil blive bedre til at kommunikere præcist, troværdigt og overbevisende, når du er ”på”.

Det kan være, du er direktør, chef eller konsulent. I hvert fald har du et arbejde, der kræver, at du skal kommunikere til større eller mindre grupper.  Et arbejde der kræver, at du får andre til at følge dig. Andre du ikke har et nært forhold til, men som du alligevel skal overbevise. Andre du ikke er den vigtigste for, men for hvem det, du siger, er vigtigt.

Men hvordan får du dem til at lytte? Og ikke mindst forstå det, du siger?  Hvordan evner du at blive en stærk kommunikatør og samtidig føle dig tryg og sikker med dig selv?

På kurset får du indblik i, hvad god kommunikation er, og hvordan du griber an at levere et pitch på 10 minutter.

Du får redskaber til at udforme og levere dit pitch både mundtligt og kropsligt/æstetisk, så du rammer din målgruppe. Du bliver klogere på retoriske virkemidler og lærer at arbejde med din personlige gennemslagskraft.

 

Find din styrke og dit ståsted

Men på dette kursus efterlader vi dig ikke kun med værktøjer til, hvordan du præsenterer og præsterer. For vi ved, at når man skal sikre sig en troværdig udstråling og kommunikation med andre, er man i høj grad også afhængig af at stå stærkt selv. Vi ved også, at kommunikation er forbundet med magt og derfor medfører etiske dilemmaer, som du også skal være i stand til at reflektere og håndtere med dig selv.

Så på dette kursus griber vi også fat om den psykologi og etik, der er på spil, når vi står foran andre og skal performe og overbevise dem om at gå med. Vi sætter spot på den usikkerhed og tvivl, der kan opstå, selvom man er forberedt til fingerspidserne.

Vi lærer dig at acceptere og håndtere det, der sker hos både dig selv og andre og vende det til din mulighed for at styrke dit ståsted som leder/konsulent og kommunikatør.

 

Kunsten at improvisere

Og endelig griber vi fat om, hvordan du håndterer de situationer, der bare ikke må ske. De situationer, hvor ALT går galt; Du glemmer talen, din PowerPoint crasher, du møder modstand fra dit publikum. Hvad gør du så?

Ved hjælp af særlige improvisations-teknikker bliver du klædt på til også at møde de uventede situationer, og du lærer måske endda at elske dem.

Kurset foregår i et trygt og fortroligt rum og med plads til netværk deltagerne imellem.

 

Datoer:

2. og 3. samt 17. marts 2023 alle dage fra 8.30-15.30 (med morgenmad fra kl. 8)

 

Sted:

Nordjysk Center for Supervision , Gugvej 158, 9210 Aalborg SØ.

 

Pris: 14.995 kr.

 

Underviserne:

Helene Dahl Gottschalk har knap 20 års erfaring som journalist. Hun har arbejdet indenfor tv-produktion som tilrettelægger, nyhedsjournalist og vært hos Skandinavisk Film Kompagni, Jyskebank.tv og TV2 Nord, og hun har lavet programmer og nyheder i både Danmark og i udlandet. I dag er hun selvstændig med virksomheden Gottschalk Media. Her arbejder hun som vært og moderator på alt fra live-streaminger og events til konferencer og debatter. Hun laver video for virksomheder med fokus på storytelling. Og så hjælper hun ledere og talspersoner med medie- og budskabstræning. Hun er desuden uddannet coach fra Sofia Manning.

Marlene Andersen har 15 års erfaring som konsulent, terapeut og supervisor. Hun sætter en ære i at hjælpe ledere og medarbejdere med at håndtere de psykologiske og etiske udfordringer, som hører arbejdslivet til. Ud fra ideen om, at problemer er kongevejen til at lære nyt, lærer hun i højere grad ledere og medarbejdere at stå og klare sig i problemerne end at fikse dem. Hendes teoretiske ståsted er narrativt, hvorfor fortællinger, sprog, identitet og magtanalyse er nøgleord i hendes praksis. Hun ejer i dag Nordjysk Center for Supervision sammen med sin mand Milo. I 2021 udvidede de deres virksomhed til også at omfatte Mødestedet. Et samtale- og konsulenthus, med plads til andre små virksomheder, der arbejder med konsultation, supervision og terapi.  

Rasmus Søndergaard er skuespiller, improvisator, komiker, dramatiker og instruktør. Han har medvirket i større og mindre roller både på film og teater og stiftede i 2008 impro-comedygruppen Specialklassen.

 

Tilmelding:

Tilmelding sker ved at skrive en mail til helene@gottshalkmedia.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *