At lytte til menneskers livshistoriefortællinger

Vores første kursus i Narrativt Traumearbejde er nu afsluttet. Over tre dage har vi sat fokus på alt fra at skabe safe places, til at tale om ”værste øjeblikke”, og til at rette blikket mod fremtiden.

Milo og Marlene har stået bag kurset, og vi vil gerne sige en stor tak til de 10 engagerende deltagere, der alle har bidraget til interessante og faglige drøftelser undervejs.

Deltagere, som alle arbejder forskelligt med mennesker, som rammes af kriser og store udfordringer i livet. Udfordringer, som særligt bliver komplekse, når de skaber en slags dominoeffekt og påvirker flere af livets områder på én gang.

Når krisen rammer, kan der være behov for at spørge ind til, hvad der er sket. Et spørgsmål, som de fleste kan finde vanskeligt at stille. Derfor ønsker vi med kurset blandt andet at sætte fokus på, at samtaler omkring, hvordan livet er gået skævt, i allerhøjeste grad også handler om at tale ind i, hvad den enkelte finder betydningsfuldt, drømmer om og forsøger at værne om.

Et perspektiv, som vi er ret sikre på, at kursisterne deler med os 😊

Tusind tak til Charlotte, Susanne, Vibeke, RolanJeannetteMajbrittTessa, Stine, Karen og Dorthe Amalie for at vise vejen 💬

Skal du med næste gang, vi holder kurset?
Så sæt ❌ i kalenderen i april 2024.
For tilmelding og mere info – se her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *