Til dette arrangement i Bøvleklubben zoomer vi ind på, hvad forråelse er – set fra et lederperspektiv. Vi forestiller os, at de fleste af jer i større eller mindre grad allerede har stiftet bekendtskab med det omtalte begreb og måske Dorthe Birkmoses bog: Når gode mennesker handler ondt.

Den 20. juni kommer vi derfor til at gøre lidt noget andet. Marlene Andersen, som er denne Bøvleklubs vært, har nemlig denne dag inviteret tre ledere på besøg. I en samtale med Marlene, vil de hver især tale ind i forråelsens effekter, både når den får fat i medarbejderne, men også når den er tæt på at få fat i lederen selv.

Det kommer til at handle om de effekter, som forråelsen har på lederens handlinger, tanker og fornemmelser af sig selv… og ikke mindst om bøvlet med at komme på sporet af det gode etiske arbejde igen.

Vi inviterer til åben dialog og debat, hvor både du og vi får mulighed for at tale ind i dét, der bøvler.

Tid:                   Torsdag d. 20. juni kl. 15-17.00
Sted:                 MØDESTEDET, Gugvej 158, 9210 Aalborg SØ
Værter:            Marlene Andersen
Målgruppe:    
Ledere og lederteams

Det er GRATIS at deltage! Arrangementet er inkl. kaffe og lidt sødt til ganen.

Hvad er Bøvleklubben?

I Bøvleklubben vender vi de problemstiller, som bøvler i vores arbejdsliv. Gennem fælles sparring og refleksion debatterer vi dét, der optager os fagligt, gennem en struktureret samtale. Vi stiller spørgsmål og bringer eftertænksomhed og refleksion i højsædet sammen med dig. “Bøvleklubben” er en fiktiv åben klub, som alle er velkomne til at være en del af.

Tilmelding

Skriv til os på frederikke@ncfs.dk for at tilmelde dig. Det er gratis at deltage.

Afbud Skulle du mod forventning blive forhindret i at deltage? Så kontakt os på ovenstående mail, så din plads kan gives til en anden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *