Kære leder. Også du kan blive ramt af afmagt, omsorgstræthed, tanker om egen utilstrækkelighed, tvivl, frustration, forråelse m.m. Og det er ok, for du er også et menneske.  

Et menneske med behov for anerkendelse, pauser, at blive talt pænt til, et sted at hente støtte, sparring eller supervision, når bægeret er fyldt.  

Et menneske, der er ansat, og som har krav på et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Et arbejde, som du ikke bliver syg af. Og alligevel er kulturen så mange steder, at lederen skal “kunne klare mosten”. 

Til dette arrangement i Bøvleklubben zoomer vi ind på lederens psykiske arbejdsmiljø samt den nødvendige betydning af opmærksomheden på rammerne for dette. Særligt når lederen enten er tæt på – eller sygemeldes med – stress.   

Vi inviterer til åben dialog og refleksion, hvor både du og vi får mulighed for at tale ind i dét, der bøvler.

Tid:                   Torsdag d. 26. september kl. 15-17.00
Sted:                 MØDESTEDET, Gugvej 158, 9210 Aalborg SØ
Værter:            Milo Leig Andersen & Louise Becker
Målgruppe:    
Ledere og lederteams

Det er GRATIS at deltage! Arrangementet er inkl. kaffe og lidt sødt til ganen.

Hvad er Bøvleklubben?

I Bøvleklubben vender vi de problemstiller, som bøvler i vores arbejdsliv. Gennem fælles sparring og refleksion debatterer vi dét, der optager os fagligt, gennem en struktureret samtale. Vi stiller spørgsmål og bringer eftertænksomhed og refleksion i højsædet sammen med dig. “Bøvleklubben” er en fiktiv åben klub, som alle er velkomne til at være en del af.

Tilmelding

Skriv til os på frederikke@ncfs.dk for at tilmelde dig. Det er gratis at deltage.

Parkering 

Kommer du i bil, kan du parkere på vores adresse, Gugvej 158, 9210 Aalborg SØ. Der er dog begrænsede antal pladser, så vi henviser til de små sidegader i nærheden. 

Afbud

Skulle du mod forventning blive forhindret i at deltage? Så kontakt os på ovenstående mail, så din plads kan gives til en anden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *