Åben tilmelding – Kursus i Narrativ Samtalepraksis (Marts 2024)

Tilbage i september afsluttede Christina Kjær Møller og Karen Heidelbach m.fl. vores 2-dages kursus i Narrativ Samtalepraksis. Det gav dem anledning til at fortælle hinanden om de centrale pointer og værktøjer, de tog med sig videre. Karen sagde:

”Jeg har været meget ydmyg over at være i selskab med så mange dygtige, omsorgsfulde, stærke og ærlige medkursister, som jer. Modige mennesker, der de sidste to dage har bragt jer selv og jeres faglighed i spil.

Lærling er blevet mulig, og jeg har fået håndgribelig viden med mig. Viden, der kan bruges til at skabe ”bevidste spor” i tilgangen til mit arbejde med familier, der rammes af alvorlig sygdom og sorg over ændrede livsvilkår.

Jeg har fået synliggjort de broer, jeg skal hjælpe mine klienter over, både fysisk og mentalt – og så med den narrative tilgang som kompas.”

Lige nu har DU mulighed for at få berigende viden sat i relation til din praksis!

Tilmelde dig vores næste hold med opstart i marts her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *